Lunes, 10 Septiembre 2018 10:31

(Nostra) Setmana del llibre en català

Escrito por

La Setmana del llibre en català 2018

Recentment hem estat en la nostra cita anual amb La setmana del llibre en català de Barcelona en la Avinguda de la catedral. Un programa extens d'activitats amb presentacions i signatures de llibres, entreteniment infantil i poder perdre's entre les novetats, i les que ja no ho són tant però igual d'interessants, de les editorials en català. Allí hem trobat publicacions en tots els gèneres des del còmic a la novel·la, des de la poesia a l'assaig i moltes ganes per part de lxs expositorxs per acostar-se al públic, per parlar de llibres, idees i cultura. No perdeu l'ocasió d'acostar-vos si esteu o passeu per Barcelona i, si no, aquí teniu l'excusa per programar el viatge i gaudir d'una de les activitats culturals imprescindibles de l'any.

En el article, 9 llibres per a una tardor calenta que sortirá en las properas horas a la nostre web, us suggerirem una sèrie d'obras que podreu trobar en la fira i que seran molt comentades durant aquesta tardor.

A manera d'aperitiu us deixem el següent video perquè vegeu l'espai, l'ambient i les idees i us animeu a participar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

(cast.)

Recientemente  hemos estado en nuestra cita anual con La setmana del llibre en català de Barcelona en la Avenida de la catedral.  Un programa extenso de actividades  con presentaciones y firmas de libros, entretenimiento infantil y poder perderse entre las novedades, y las que ya no lo son tanto pero igual de interesantes, de las editoriales en catalán. Allí hemos encontrado publicaciones en todos los géneros desde el cómic a la novela, desde la poesía al ensayo y muchas ganas por parte de lxs expositorxs por acercarse al público, por hablar de libros, ideas y cultura.  No perdáis la ocasión de acercaros si estáis o pasáis por Barcelona y, si no, aquí tenéis la excusa para programar el viaje y disfrutar de una de las actividades culturales imprescindibles del año. 

En este artículo, 9 llibres per a una tardor calenta que saldrá en las próximas horas en nuestra web, os sugeriremos una serie de obra que podréis encontrar en la fira y que serán muy comentadas durante este otoño. 

A modo de aperitivo os dejamos el siguiente video para que veáis el espacio, el ambiente y las ideas y os animéis a participar. 

 

 

 

 

Medios

Aquí comienza tu camino a la jungla. Inscríbete a nuestra newsletter.
Please wait
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
Más información De acuerdo